Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Τέλεια φρύδια σε 3 βήματα!

Επειδή το φρύδι είναι το "κάδρο" του ματιού και αλλάζει όλο το βλέμμα πρέπει να δόσεις μεγάλη έμφαση στον τρόπο που θα τα αποτριχώσεις.
Το κάθε πρόσωπο έχει και το ανάλογο σχήμα που του ταιριάζει. Δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να έχουν το ίδιο σχήμα!


Κανόνες για σωστό σχήμα:
  1. Για να βρεις που πρέπει να ξεκινάει το φρύδι σου, τοποθέτησε ένα χάρακα (ή εναλλακτικά ένα ξυλάκι ) παράλληλα με τη μύτη, να ξεκινάει από το ρουθούνι και να καταλήγει στο φρύδι (βλ.εικόνα,πρώτη γραμμή). Το φρύδι στου πρέπει να ξεκινάει από την εξωτερική πλευρά του χάρακα.Αν εξέχουν τρίχες από το χάρακα πρέπει να τις αποτριχώσεις.Αντίθετα, αν λείπουν τρίχες, πρέπει να τις αφήσεις να μακρύνουν.
  2. Για δεις που είναι η γωνία του φρυδιού σου πρέπει να τοποθετήσεις τον χάρακα πάλι στην μύτη σου αλλά να περνάει ακριβός μπροστά από την ίριδα του ματιού σου. Το σημείο που θα καταλήγει ο χάρακας είναι και η γωνία του φρυδιού σου(βλ.εικόνα,δεύτερη γραμμή). Προσοχή!Σε αυτό το σημείο θέλει ιδιαίτερη προσοχή στις τρίχες που θα αφαιρέσεις!
  3. Τέλος, για να βρεις το σημείο που τελειώνει το φρύδι σου τοποθέτησε το χάρακα στη μύτη και κοίταξε να περνάει από την εξωτερική γωνία του ματιού σου.Το σημείο που θα καταλήγει ο χάρακας, εκεί και πρέπει να τελειώνει το φρύδι σου(βλ.εικόνα,γραμμή τρίτη).

Αν δεν έχεις τα τέλεια πυκνά φρύδια η παρακάτω φωτογραφία θα σε βοηθήσει να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου