Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Τα MUST HAVE ρούχα της ντουλάπας!


 Μια γυναίκα δεν είναι απαραίτητο να ξοδεύει πολλά χρήματα για να είναι καλοντυμένη και chic, αρκεί  να επενδύσει σε βασικά και διαχρονικά κομμάτια. Ανεξάρτητα με το στυλ της κάθε γυναίκας υπάρχουν κάποια ρούχα που είναι  must  have. Ποια είναι λοιπόν αυτά;


 Λευκό πουκάμισο

Ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και είναι ευκολοφόρετο, καθώς το λευκό συνδυάζεται με τους περισσότερους συνδυασμούς. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ.





Μαύρη pencil φούστα

Άλλο ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί με τα πάντα, από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ στο club. Κολακεύει κάθε γυναίκα και αναδεικνύει τις καμπύλες!



Μαύρο φόρεμα

Ένα μαύρο φόρεμα είναι άλλο ένα must ρούχο που θα σου λύσει τα χέρια! Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί με μια καπαρντίνα μέχρι το βράδυ με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια.



Jean

Και φυσικά δεν μπορεί να λείπει το τζιν από καμία ντουλάπα.Είναι διαχρονικό, άνετο και ευκολοφόρετο. Αν θες να επενδύσεις μόνο σε ένα θα σε συμβούλευα να πάρεις ένα skinny με καλή εφαρμογή και κατά προτίμηση σκουρόχρωμο για να πηγαίνει με όλες τις περιστάσεις.



Blazer

Το blazer είναι διαχρονικό και πάντα στη μόδα. Μπορείς πολύ εύκολα να το φορέσεις το πρωί με μια μπλούζα και ένα τζιν μέχρι το βράδυ με το αγαπημένο σου φόρεμα. Αντιπροσωπεύει το preppy στυλ και την κομψότητα.


Μπεζ Καπαρντίνα

Επένδυσε σε μια μπεζ καπαρντίνα, είναι διαχρονικό κομμάτι και αξίζει. Είναι το ρούχο που θα απογειώσει όλα τα casual ρούχα σου. Το μπεζ συνδυάζεται πολύ εύκολα!



T-shirt

Τέλος ένα απλό, οικονομικό ρούχο που έχουμε όλες μας. Μπορεί να είναι σε διάφορα χρώματα, με στάμπα ή χωρίς. Φοριέται σε κάθε περίσταση από το πρωί ως το βράδυ.


2 σχόλια: