Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Beauty HAUL!


        Γεια σας! Αυτή τη φορά αποφάσισα να κάνω ένα beauty haul, δηλαδή αγορές με καλλυντικά που έκανα πρόσφατα. Εάν σας αρέσουν τα haul θα τα καθιερώσω και θα έχετε ένα μηνιαίο haul.
Τώρα, όσων αφορά το σημερινό haul περιέχει high end καλλυντικά, δηλαδή ακριβά προϊόντα.
    
   Στο πρώτο κομμάτι του haul θα δείτε την ανοιξιάτικη συλλογή της MAC, Archie's Girls, η οποία είναι εμπνευσμένη από τους γνωστούς εικονικούς χαρακτήρες. Να τονίσω ότι τα πινέλα που έχω στην κατοχή μου είναι limited edition και δεν υπάρχουν στην βασική συλλογή της εταιρίας.
Όπως θα δείτε στις εικόνες είναι άκρως γοητευτικά αφού έχουν πάνω διάφορες καρδιές.
Η τιμή τους είναι γύρο στα 58 ευρώ, όμως αξίζουν γιατί σε full size τα 2 μεγάλα πινέλα κάνουν περίπου 40 ευρώ το ένα!


Τα νούμερά τους είναι : 266 Small Angle, 226 Small Tapered Blending, 242 Shader, 168 Large Angled Contour and 167 Face Blender.


          Τώρα, για το δεύτερο κομμάτι του haul είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την επένδυση που έκανα, και θα σας εξηγήσω το γιατί!
Όλα τα προϊόντα που ακολουθούν είναι της Anastasia Beverly Hills! Όσων αφορά την Anastasia δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Όμως επειδή η εταιρία αυτή υπάρχει μόνο στο εξωτερικό θα σας πω λίγα πράγματα για να καταλάβετε. Είναι πολύ γνωστή αισθητικός ιδιαίτερα στον τομέα των φρυδιών, και έχει φτιάξει και την δική της σειρά καλλυντικών. Πρόσφατα η Anastasia συνεργάστηκε με τα Sephora και πλέον μπορείτε να τα βρείτε και στην Ελλάδα, όμως περιορισμένα από τα προϊόντα της! Πήρα αρκετά απ' όσα υπήρχαν εκεί οπότε μπορείτε να πάρετε μια γεύση. Η τιμή τους είναι από 20 με 30 ευρώ το ένα, όμως πιστέψτε με αξίζει τον κόπο! Προσωπικά σας τα συνιστώ ανεπιφύλακτα, είναι πολύ καλά προϊόντα όλα τους!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου